Bumerang - Yazarkafe

Translate

13 Nisan 2015 Pazartesi

Web Sitesi İçerik Editörü





Merhaba, Anne&Bebek,Gurme&Yemek, Gezi&Seyahat, Kadın, Güzellik, Moda, Aktüel, Teknoloji ve diğer tüm konularda iyi bir metin yazarı ve içerik üreticisi olduğumu söyleyebilirim. Web sitelerinde yer alması planlanan konularda, google üst sıralarında yer alacak seo uyumlu call to action kelimelerle yazılmış profesyonel içerikler yazıyorum. 

Kurucusu ve tasarımcısı olduğum, 1 yıldan fazla editörlüğünü yaptığım (www.kidsgourmet. com.tr) web portalı ve Kids&Gourmet Dijital Dergisi, işlerimin kalitesini görmeniz açısından iyi bir örnek olacaktır. Aldığım eğitimle ve profesyonel geçmişimle gazeteci, yazar ve editörlük deneyimlerime güveniyorum. Güncel konular içerikli çeşitli köşe yazılarım bulunuyor. Özellikle, çocuk ve yetişkin sağlıklı beslenmesi üzerine birçok yemek tarifleri verecek, özgün yazılar yazacak düzeyde yemek ve genel sağlık bilgisine sahibim. Bir dönem, Haber Tadında adlı haber web portalında köşe yazıları ve haber içerikleri hazırladım. Halen, İcerik Bulutu (www.icerikbulutu.com) ve ülke genelinde kurumsal bir çok firma için farklı alanlarda çeşitli özgün içerikler hazırlıyorum. 



Web sitenizde yayınlanacak hemen her konuda, google üst sıralarında yer alacak seo uyumlu call to action kelimelerle yazılmış profesyonel içerikler için lütfen benimle irtibata geçin.

fnursen@gmail.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu lütfen buraya yazın

İÇERİK SİHİRBAZI

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı