Bumerang - Yazarkafe

Translate

13 Nisan 2015 Pazartesi

İçerik Örnekleri 9-Baby Shower Partisi Hediye Seçimi İpuçları

Baby Shower Partisi Hediye Seçimi İpuçları

Günümüz anne adaylarının çoğunun keyif aldığı Baby Shower partilerinde hem anneler moral buluyor, hem de yeni gelecek bebeğe hediyeler sunuluyor.

E, hal böyle olunca da davetliler bu son moda partiye "ne tür bir hediye götürsem?" derdine düşüyor. Baby Shower partileri çoğunlukla bu konuda uzmanlaşmış organizasyon firmaları tarafından düzenleniyor. Organizasyon firmaları genellikle baby shower partisinin anne adayının hamileliğinin 6 ile 8. ayları arasında düzenlenmesinin en uygun zaman olacağını belirtiyor. Düzenlenecek baby shower partisi için öncelikle bir davetli listesi hazırlanıyor ve partinin düzenleneceği tarih belirlendikten sonra, davetlilerin kendi aralarında haberleşerek annenin hazırladığı ihtiyaç listesinde yer alan maddelere göre hangi hediyenin kim tarafından satın alınacağının kararının verilmesiyle hediye seçimi başlıyor. Davetliler; genellikle beklenen minik misafire uygun hediyeler alırken, kimi zamansa anne adayı için de farklı hediyeler satın almayı da tercih edebiliyor.



Parti için hediye alımında genellikle sözü geçen yollar izlense de kimi baby shower partilerinde anne adayı ihtiyaç listesi hazırlamayabiliyor. Bunun yerine davetliler, anne ile direkt irtibata geçerek de hediye seçimi yapabiliyor ya da davetli kendi tercihleri doğrultusunda uygun bulduğu bir hediyeyi satın alabiliyor. Fakat bu biraz riskli bir yöntem sayılabiliyor. Zira, satın alınan hediyenin bir başka davetli tarafından alınan hediye ile pişti olma ihtimali oldukça yüksek olabiliyor.



Bir baby shower partisine davet edildiyseniz, satın alabileceğiniz ürünlerden bazılarını sizin için listeledik. Kim bilir? Belkide listedeki ürünlerle partinin en beğenilen ve fark yaratan hediyelerini siz satın almış olabilirsiniz.


-Çeşitli bebek kıyafetleri (Body, tulum, şapka, çorap, patik, ayakkabı, üst giyim, alt giyimi elbise vb.)
-Bebek arabası, oto koltuğu, ana kucağı ve salıncak, kanguru, sling, bebek odası aksesuarları, bebek oyuncakları.
-Bebek mobilyaları (Karyola, beşik, bebek odası takımı veya parçaları, alt değiştirme ünitesi.)
-Bebeğin genel ihtiyaçları (Bornoz, havlu seti, alt değiştirme seti, küvet, banyo ve aksesuarları, mama sandalyesi, beslenme seti, bebek telsizi, bebek kamerası, biberon seti, hastane çıkışı, yorgan, yastık, nevresim, battaniye.)
-Anneye özel ürünler (Hastane doğum çantası, iç çamaşırı, gecelik, pijama, bebek bakım çantası, süt göğüs pompası, ısıtıcılar ve steratizörler.)
-Özel ürünler (Anne-bebek masajı, kordon kanı bankası, hediye çekleri, hamile yogası, bebek yüzme dersleri, altın emzik, nazarlık, isimlik vb.

Yazar: F.Nur ŞEN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu lütfen buraya yazın

İÇERİK SİHİRBAZI

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı